De praktijk

Naar een Beter Evenwicht is gestart in 2008. De praktijk is gevestigd in Heerhugowaard bij Ann Taveirne Fysiotherapie & Revalidatie, in Alkmaar bij 't Praethuys en in Obdam.

Naar een Beter Evenwicht is aangesloten bij de NFG, RBCZ en de NOZ. Er is een samenwerkingsverband met Ann Taveirne Fysiotherapie & Revalidatie, gespecialiseerd in oncologische fysiotherapie, revalidatie en re-integratie. Dit biedt mogelijkheid tot samenwerking met korte lijnen.

Logo Nederlandse Federatie GezondheidszorgLogo Register Beroepsbeoefenaren Complementaire ZorgLogo Netwerk Oncologische ZorgLogo Ann Taveirne Centrum Fysiotherapie & Revalidatie
Annemieke Beemster

Annemieke Beemster

Annemieke Beemster is psycholoog, therapeut en coach. Ze werkt sinds 2008 in haar eigen praktijk. Ze heeft inmiddels veel volwassene, jongeren en kinderen begeleid in veranderingsprocessen voor persoonlijk en werkgerelateerde problematiek. Ze zoekt indien nodig de samenwerking met andere disciplines. Maatwerk vind ze heel belangrijk, elk mens is anders. Annemieke heeft trajecten ontwikkeld voor persoonlijke ontwikkeling, omgaan met ernstig ziek zijn en relatietherapie. Ze heeft onder andere gestudeerd aan de Hogeschool van Tilburg en de Hogeschool van Utrecht, waar ze twee master studies heeft afgerond.

Vanaf 2008 heeft Annemieke in zorg- en onderwijsorganisaties meerdere trajecten op organisatieniveau uitgevoerd. Ze heeft grote transitie-processen in de zorg- en onderwijs sector begeleid, daarnaast heeft ze intervisie, trainingen en workshops gegeven.